Creëren staat centraal, het resultaat is verrassend

Begonnen met verhuur van bloemboeketten is Hortus Halewijn inmiddels uitgegroeid tot creatief, sociaal bedrijf in groendecoraties. Na een paar avontuurlijke jaren als stichting met een therapeutische werkomgeving zijn we op de gulden middenweg beland; wij hebben ons ten doel gesteld om Sociale Werkplekken te voorzien van creatief werk.
Hortus Halewijn heeft een eigen lijn verrassende Original’s en een samengestelde collectie kunstplanten (Hortus Easy).   

Hortus Halewijn biedt jonge kunstenaars een podium en werkt nauw samen met verschillende projectinrichters en (interieur)architecten. Door heldere afspraken te maken weet je wat je aan elkaar hebt en bouw je een mooie relatie op. Talent benutten, doorzettingsvermogen en inzet zijn voor Hortus Halewijn de sleutel tot mooie creaties. Wij genieten wanneer talent tot bloei komt. Hortus Halewijn is tevens een ‘Erkend Leerbedrijf’.  

Decoraties bepalen een groot deel van de beleving. Daarnaast hebben veel van onze producten/’gimmicks’ een akoestische (geluiddempende) werking en zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Een esthetische verrijking en praktische oplossing dus!  

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema voor Hortus Halewijn. We bieden mensen die tussen wal en schip zijn gevallen een kans mee te doen. Lekker doorwerken en weer ritme opbouwen. Leren en durven leren van elkaar staat centraal. En samen komen we tot creatieve, innovatieve producten.
Indirect lever je als opdrachtgever een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook op sociaal gebied staat duurzaamheid voorop bij Hortus Halewijn!