Hortus Original: sociaal – duurzaam – esthetisch – akoestisch – praktisch 

Hortus Original is onze eigen collectie. Ontworpen en uitgewerkt in ons Hortus InnovatieLab. En deels geproduceerd in een aantal Sociale Werkplaatsen. De totstandkoming is ten alle tijden een gezamenlijk proces; Creëren staat centraal, het resultaat is verrassend.‘ 

Bij het ontwerpen en uitdenken betrekken we de input van iedereen. Van de mensen op de werkvloer tot stagiairs. Samen komen we tot een concreet product. Waar iedereen zijn of haar steentje aan heeft bijgedragen. We zijn constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe ontwerpen. Waar we zoeken naar creaties die nét even wat extra’s bieden. Met in het achterhoofd een prettige werkomgeving hebben veel van onze producten een akoestische werking.

Mooie design eye-catchers die bijdragen aan een fijne werkplek, zowel esthetisch als praktisch gezien!

O.L.A.V. – Ook leuk als vaas

Ook leuk als vaas‘. De eerste echte Hortus Original. Een unieke lampenkap van karton die je zelf in elkaar kunt zetten en mee kan knutselen. Ook in grotere oplages te personaliseren door ons, zoals op de foto.

Klik hier voor een impressie.

STALEN O.L.A.V.

De volledig stalen vaas is deels gebaseerd op de O.L.A.V.-lamp. 
Verkrijgbaar in 120, 90 en 40 cm en in verschillende kleuren te poedercoaten. Perfect te combineren met onze eigen Hortus Akoestische bladeren. 

Klik hier voor een impressie.

Siku – Roomdivider

De SIKU roomdivider is geïnspireerd op een Peruaanse Panfluit. Holle bamboestengels van hoog naar laag. Wij vergroten de panfluit wat uit, maken er een binnenpot in en bedekken de kokers met geluiddempend textiel. Mooie planten erin en u kunt vervolgens de Siku naar wens plaatsen.

Klik hier voor een impressie.

Akoestische kunstbladeren collectie

Een diverse lijn kunstplanten/bladeren afgewerkt met Flocken. Hierdoor krijgt het product een geluidsdempende werking. Zowel voor afwerking/invulling van onze vazen maar ook losse objecten, tot 3 meter hoogte!

Klik hier voor een impressie.