Hortus Akoestische kunstbladeren 

Dé Hortus Original! Eigen design kunstbladeren op een houten voetstuk, in een vaas of verwerkt in een afscheidingswand. De bladeren zijn afgewerkt met Flocken! Dit geeft de bladeren een mooie fluweelachtige – look en bovendien een akoestische werking. 

 

Een duurzame Eye-catcher met grote variatie in vorm en toepassing! 

Prijzen en maatvoeringen zijn op aanvraag.

Wat is Flocken?

Flocken is het aanbrengen van kunststof vezels door middel van statische elektriciteit.

Flocken wordt veel toegepast in de auto-industrie, maar ook voor de interieurbouw is het een interessante oplossing; het heeft een geluidsdempende werking en oppervlakten die normaal gesproken niet bekleed kunnen worden, zijn wel met Flocken te behandelen. 

Het oppervlak wordt eerst behandeld met een coating. De Flock vezels worden vervolgens geladen, waardoor ze als het ware rechtop in de lijm-coating trekken. Doordat er eerst een laag coating op de ondergrond wordt aangebracht, is de Flock-techniek op hele diverse materialen te gebruiken.

Flocken geeft een fluweelachtige – look en qua kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast is het een zeer duurzame oplossing. En, niet geheel onbelangrijk; het blijft heel goed zitten en draagt bij een een verbeterde akoestiek!